ТРАНСПОРТ И СПЕДИЦИЯ

„ХЕПИТРАНС” извършва транспортни услуги със собствения си автопарк, състоящ се от разнообразни транспортни средства с различна товароносимост на територията на България, Румъния и Гърция.

Нашата цел е да Ви предложим адекватни решения на всяка нужда за превоз на товари, съобразена с конкретните условия от товаренето до отчитането на документите на доставката.

Предлагаме на клиентите си комплексна услуга при изгодни цени и конкурентни срокове на доставка. Стремим да удовлетворим изискванията за качество, експедитивност и гъвкавост.

Вие ще получите един комплексен продукт с най-добро съотношение цена-качество. За всеки конкретен случай - комплектни товари, частични, групажни пратки и комбинирани превози.

На Ваше разположение са: висококвалифициран екип за спедиция и логистика, опитни водачи на МПС и сервизно обслужване, товаро-разтоварна бригада, оборудвана с необходимите съоръжения за правилно и безпроблемно транспортиране на поверената ни от Вас стока, които в екип гарантират висококачествена транспортна услуга.

Ние Ви предлагаме:

професионална информация за товара и най-ефикасният начин за транспортиране
избор на оптимално трасе и вид на автомобила
24 часа диспечерско обслужване
връзка с всеки автомобил по всяко време.

Възползвайки се от нашите услуги Вие ще се избавите от проблема с постоянния подбор на персонал, ненужни материални разходи и техническо обезпечаване. Работим в това направление и с готовност ще сътрудничим за постигане на взаимно изгодни условия за бъдещо съвместно сътрудничество.